babyschoenen
Blog,  Mijn favorieten,  Ouderschap

De beste babyschoenen en babyslofjes

Zodra je kleintje begint te kruipen of zelfs de eerste stapjes zet, is het tijd om goede babyschoentjes aan te schaffen. Er zijn ontzettend veel leuke merken die babyschoenen of -sloffen aanbieden, maar welke zijn nu het beste? Hieronder mijn favorieten.

Shoesme babyschoenen

Het merk Shoesme is in 1999 geboren en is het eerste merk dat het ontwerp van baby- en kinderschoenen afstemt op de fase en ontwikkeling van een kindervoet. Het staat bekend om hun gepatenteerde BABY-PROOF® noppenzooltje. De collectie is opgedeeld in fases zoals: kruipen, eerste stapjes, lopen en lekker spelen en rennen. Super handig, want op die manier kun je als ouder goed inschatten welk soort schoentje geschikt is voor jouw kindje.

De reden dat ik zelf zo enthousiast ben over het merk is de kwaliteit, de flexibele zool en de leuke ontwerpen. Er zitten neutrale schoentjes bij, maar ook hele hippe babyschoenen met leuke kleurtjes en printjes. Voor ieder wat wils.

BabySteps babyslofjes

Voordat mijn dochter ging lopen droeg ze standaard slofjes in huis en buitenshuis. Zelfs nu ze wel loopt hebben we nog slofjes voor in de avond of lekker in het weekend. Ons absolute favoriete merk is BabySteps. We hebben verschillende merken geprobeerd, maar de slofjes van BabySteps passen het best bij mijn dochter. Deze slofjes knellen niet en zijn bovendien gemaakt van echt leer. We hebben de gewone leren slofjes in huis, maar ook de winterslofjes. Deze laatste zijn voorzien van een lekker warme voering. Fijn voor op een koude winterdag.

Maattabel schoenen baby

Benieuwd welke maat schoenen je baby ongeveer heeft op een bepaalde leeftijd? Bekijk dit handige overzichtje met baby kledingmaten en schoenmaten.

Over mijn favorieten:
In de rubriek Mijn favorieten deel ik mijn favoriete merken en websites over een bepaald onderwerp.