Over mij & ByChelise

Hi, ik ben Chantal. Vriendin van Bo, moeder van Jade en contentcreator in hart en nieren. Ik besteed een groot deel van mijn tijd aan het maken van toffe content, zowel teksten als designs. In mijn werkende leven als contentmanager en privé voor mijn eigen project ByChelise. Op Chelise.nl schrijf ik over onderwerpen die ik zelf interessant vind zoals reizen, het moederschap, duurzaamheid en geldzaken. Daarnaast ontwerp ik graag zelf posters en printables die ook gratis te downloaden zijn op mijn website.

Blog Chelise.nl

Ik ben mijn blog Chelise.nl gestart in februari 2021 en sindsdien heb ik al duizenden bezoekers mogen verwelkomen. Op Chelise.nl vind je allerlei handige tips op het gebied van reizen, lifestyle en geldzaken. Van toffe reisroutes tot aan de leukste cadeau-ideeën en handige tips om geld te besparen. Met mijn blog wil ik mensen inspireren en helpen door antwoord te geven op alledaagse vragen.

Reizen

Olifant Etosha

Baby en kind

babykamer inrichting

Duurzaamheid

Duurzaam leven tips

Geldzaken

Energie besparen tips

Cadeaus

vaderdag cadeaus

Posters en printables

featured link posters printables

Samenwerken

Denk je dat jouw product of dienst bij mijn website past en mijn lezers kan helpen? Dan werk ik graag met jou samen. Dit kan in de vorm van een gesponsorde blog op Chelise.nl. In overleg kunnen we bepalen hoe deze blog er precies uitziet.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op.