thumbnail ielm pak
Mijn favorieten,  Ouderschap

IELM pak: ideaal voor buitenspelen

Onze dochter is dol op buitenspelen. Lekker in de zandbak, van de glijbaan af of op ontdekkingstocht in het bos. Ook als het nat en drassig is. Super fijn natuurlijk dat ze graag buiten is, maar het zorgt wel steeds voor natte en vieze kleren, die soms ook gewoon niet meer schoon te krijgen zijn. Het werd dus hoog tijd voor een oplossing. Ik hoorde goede verhalen over het IELM pak en dus bestelden wij er een. En ik moet zeggen: het is een schot in de roos!

iELM kleding

iELM is een Zweeds familiebedrijf dat kinderkleding maakt met een innovatief design, waarbij uiterlijk, functie en gevoel wordt gecombineerd. Ze maken verschillende soorten kleding, maar de buitenspeelpakken zijn vooral populair. Door de gave kleuren en designs zijn het echte eyecatchers. Bovendien kun je sommige pakken laten personaliseren met de naam van je kindje.

Eigenschappen IELM pak

Voor onze dochter hebben wij een waterproof softshell pak gekocht met een schattige vogelprint. Naast dat het pak er heel mooi uitziet, is het gemaakt van duurzame stoffen die je vaak kunt wassen en die zacht en comfortabel aanvoelen. Wel zo belangrijk! Het softshell iELM pak is waterafstotend en winddicht en heeft een heerlijke zachte fleece voering. Hierdoor kun je het pak ook op koude dagen dragen.

IELM pak winter

Door het innovatieve ontwerp en de fleecevoering is het pak heerlijk warm en kan je kindje het ook op koude dagen dragen. De pakken vallen vrij ruim, waardoor je op echt koude dagen ook nog een (dunne) jas of extra fleecevest onder het pak kunt doen. Op een zachte lente- of herfstdag is dit echter niet nodig.

IELM pak wassen

Het grote voordeel van het iELM pak is dat je het kunt wassen. Dit mag op 30 graden. Je kunt het vervolgens gewoon aan de lijn laten drogen.

Onze ervaring met het softshell pak

Wij zijn absoluut fan van het buitenspeelpak geworden. Onze dochter is dol op haar pakje en wil deze altijd aan als ze naar buiten gaat. Het pak is lekker warm, waterdicht en ze kan er goed in bewegen. Als ze dit pak aan heeft hoeven we ons niet druk te maken over vieze of natte kleding, waardoor buitenspelen voor haar én voor ons nog leuker wordt. De pakken zijn met 80 euro best prijzig, maar het hele jaar door is er sale. Je kunt dan de leukste pakken scoren met wel 65% korting. Dat maakt het pak meteen een stuk betaalbaarder en het is sowieso goedkoper dan steeds nieuwe kleding kopen voor je kind. Wij hebben het volgende pak al klaarliggen 😉.

Lees ook:  Hof van Saksen review: luxe familieresort in Drenthe
ielm pak
iELM.nl

Over mijn favorieten:
In de rubriek Mijn favorieten deel ik mijn favoriete merken en websites over een bepaald onderwerp.