paasdecoratie
Blog,  Wonen

Paasdecoratie tips: 5 originele ideeën voor je interieur

Als er een feest is waarbij je direct voorjaarskriebels krijgt dan is het wel Pasen. Dit vrolijke feest staat immers bekend om de felle kleurtjes, vrolijke paasdecoratie, kuikentjes en eieren! Hoog tijd om het interieur paasproof te maken.

Pasen 2022 paasversiering

Bij Pasen denk je meteen aan versierde eitjes, chocolade en een felle kleurtjes. Er zijn echter heel veel manieren om je huis in paassfeer te brengen. Op zoek naar inspiratie voor toffe paasdecoratie? Wij hebben de 5 leukste tips voor je verzameld.

Paastak

Een paastak is voor velen een traditie tijdens Pasen en dus mag deze niet ontbreken tijdens Pasen. Leuk om samen met je (klein)kinderen te versieren. Welke paasdecoratie hang je nu zoal in deze boom? Wat dacht je van gekleurde eitjes, gepersonaliseerde houten hangers, papieren geometrische hangers in felle kleurtjes, veertjes of vogeltjes. Ook leuk, zet bij de paastak ook wat mooie groene takken in de vaas erbij.

Paasboom

Een interieur volgens de laatste trends? Ga dan dit jaar voor een paasboom. Een kerstboom maar dan helemaal versierd met paasdecoratie. Want waarom zou je alleen een boom in de woonkamer kunnen zetten met kerst? Je kunt de paasboom helemaal versieren naar je smaak. Van subtiel tot over de top met felle kleurtjes. Zo breng je letterlijk de lente in huis.

Raamsticker Pasen

Raamstickers zijn een super makkelijke manier om je huis zowel binnen als buiten te versieren. Bovendien is het een duurzame manier van versieren. Door te investeren in herbruikbare raamstickers geniet je er jaar op jaar van. Zoals deze van Van Decooz.

Paasposter

Heb je een fotoplank in je woonkamer of wissellijsten aan de muur? Vervang de poster of foto hierin eens voor een Pasen poster. Je hebt dan eenvoudig en goedkoop sfeervolle paasversiering in huis.

Slingers als paasdecoratie

Op een verjaardag hang je de slingers op, dus waarom niet tijdens een feestdag? Met leuke vilten of papieren vlaggetjes in de vorm van een ei of paashaas breng je iedereen direct in de feeststemming. Tip: dit is ook een leuk doe-het-zelf project. Deze leuke slingers vond ik o.a. op Partydeco.nl.