designer outlet soltau
Duitsland,  Reizen

Designer Outlet Soltau bezoeken

Ben je op vakantie in het noorden van Duitsland en dol op shoppen? Dan is een bezoek aan Designer Outlet Soltau een echte aanrader. Hier shop je de leukste kleding, schoenen en speelgoed voor scherpe prijzen.

Designer Outlet in Soltau

Designer Outlet Soltau ligt zoals de naam doet vermoeden in het Duitse plaatsje Soltau, in het noorden van Duitsland. Wij ontdekten deze outlet tijdens onze vakantie in Centerparcs Bispinger Heide en vinden het zeker een aanrader voor een paar uurtjes vertier. Het is een relatief kleine outlet met ongeveer 80 winkels, waar je profiteert van zo’n 30-70% korting.

Merken en winkels

Bij Designer Outlet Soltau vind je diverse bekende kledingmerken zoals Puma, Marc O’Polo, Nike, Hunkemoller, Levi’s, Vero Moda en Comma. Naast dames- en herenkleding heb je hier ook een aantal leuke kinderkledingwinkels zoals Sanette. En ook voor speelgoed en kookspullen kun je hier goed slagen.

Eten en drinken

Behoefte aan een kleine pauze tijdens het winkelen? Dan kun je bij verschillende horecagelegenheden een hapje of drankje doen. Zo zit er een Starbucks vestiging op het terrein, heb je een Italiaans en Aziatisch restaurant, een ijssalon en zelfs een restaurant met pokébowls. In de zomer stond er ook een foodtruck op het plein met de lekkerste hamburgers en friet. Op het terras is het in het zonnetje dan heerlijk vertoeven.

designer outlet soltau horeca

Praktische informatie Designer Outlet Soltau

  • Bij de outlet ligt een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren
  • Er zijn voldoende nette toiletten en er zijn kluisjes waar je jouw aankopen in kunt bewaren
  • Bij de outlet zijn diverse eetgelegenheden te vinden.
  • Er is een speeltuin, dus ook kinderen kunnen zich vermaken
  • Verspreid over de outlet zijn verschillende bijzondere plekken waar je een foto kunt maken, zoals deze grote teddyberen.
  • Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10.00-19.00 uur
  • Adres: Rahrsberg 7 29614 Soltau
designer outlet soltau beren
designer outlet

Centerparcs Bispinger Heide

Tip: zoek je nog een fijne plek om te overnachten tijdens je bezoek aan het noorden van Duitsland? Centerparcs Bispinger Heide ligt slechts op 12 kilometer afstand Designer Outlet Soltau en is een heerlijke park voor jong en oud. Ik schreef er eerder deze review over.