Brievenbus cadeaus
Blog,  Cadeaus,  Lifestyle

Brievenbuscadeau: 10 originele geschenken

Iemand jarig, maar kun je helaas niet bij het feest aanwezig zijn? Maar wil je wel een cadeau sturen via de post? Er zijn gelukkig veel leuke cadeaus die door de brievenbus passen. Van bloemen tot aan brownies, met een brievenbuscadeau maak je de jarige jop zeker blij.

Bloemen brievenbuscadeau

Je kunt natuurlijk een bos bloemen laten bezorgen door de lokale bloemist, maar dan moet je er zeker van zijn dat de jarige thuis is. Dat probleem heb je niet met een brievenbuscadeau. Maar passen bloemen dan door de brievenbus? Jazeker! Zo kun je bijvoorbeeld via Bloompost, Bloomon en Greetz zowel verse bloemen als prachtige droogbloemen laten bezorgen.

bloompost bloemen
Bloompost
bloemen brievenbus greetz
Greetz
flowgram bloomon brievenbus
Bloomon

Chocolade brievenbuscadeau

Van chocolade wordt iedereen blij. Dus verstuur eens een heerlijke Tony Chocolonely giftbox, ga voor gepersonaliseerde Merci chocolade of kies voor heerlijke chocoladebonbons.

tony chocolonely brievenbus chocolade
merci chocolade brievenbus
bonbons brievenbus

Thee brievenbuspakket

Is de jarige jop dol op thee? Dan is een brievenbuspakket met een zak heerlijke thee hét ideale cadeau. Via Tea4you kun je verschillende smaken thee versturen in een mooie cadeauverpakking.

Brownies brievenbuscadeau

“A brownie a day keeps the frownies away.” Iets lekkers versturen maar wil je iets originelers dan chocolade? Verstuur dan eens brownies als brievenbuspakket. Je kunt dit eenvoudig doen via The Brownie Box. Je kunt zelf een box samenstellen met jouw favoriete smaken en zelfs een foto of kaartje toevoegen. Een uniek cadeautje!

Boek brievenbuscadeau

Ook een boek kan je prima als brievenbuspakket versturen. Van kookboek tot aan kinderboek, reisboek of roman: er is voor ieder wat wils. Een leuk en nuttig cadeau!

Wijn brievenbuspakket

Wijn door de brievenbus? Ook dat kan Hallmark heeft een speciale wijnfles die zo plat is dat hij door de brievenbus past. Je kunt kiezen uit witte en rode wijn.

Plantjes brievenbuscadeau

Net als bloemen kunnen planten ook als brievenbuscadeau besteld worden. Luchtplantjes halen voedingsstoffen uit de lucht en hebben geen aarde nodig. Hierdoor zijn ze makkelijk via de post te versturen. Dit originele cadeau koop je onder andere via Bloompost.

planten brievenbuscadeau
Bloompost

Beautyproducten door de brievenbus

Wil je iemand extra in de watten leggen? Verras dan diegene met een heerlijk setje maskertjes van Kocostar. Je bestelt het setje dat bestaat uit een oogmasker, handmasker en voetmasker eenvoudig via Greetz.nl.

Maskerset brievenbuscadeau

Filmpakket door de brievenbus

Dit Pathé Thuis filmpakket is hét ideale cadeau voor echte filmliefhebbers. Het bevat een filmvoucher voor Pathé Thuis waarmee je vanaf je eigen bank zelf een leuke film kunt kiezen en verschillende soorten lekkere versnaperingen.

Duurzaam brievenbuscadeau

Op zoek naar een brievenbuscadeau dat bijdraagt aan een duurzamer leven en minder afval? Het Zero Waste pakket van Nature Bar bevat allerlei heerlijke verzorgingsproducten waar geen plastic aan te pas komt. Het brievenbuspakket bevat: hand en body zeep bar, shampoo bar, bamboe zeepbakje, bamboe tandenborstel, bamboe kam en bamboe wattenstaafjes. Een super leuk cadeau voor mensen die bezig zijn met duurzaamheid.

Duurzaam brievenbuspakket

Brievenbus puzzel

Hét ideale cadeau voor plantenliefhebbers die ook nog eens van puzzelen houden. Bloompost heeft nu super leuke plantenpuzzels die je kunt versturen als brievenbuscadeau. De puzzel bevat 1000 stukjes en is leuk voor jong en oud. En is de puzzel af? Dan hang je hem gewoon aan de muur en heb je een toffe wanddecoratie.

Plantenpuzzel brievenbuscadeau
plantenpuzzel brievenbus