Brievenbus cadeaus
Blog,  Lifestyle

Brievenbuscadeau: 8 originele geschenken

Iemand jarig, maar kun je helaas niet bij het feest aanwezig zijn? Maar wil je wel een cadeau sturen via de post? Er zijn gelukkig veel leuke cadeaus die door de brievenbus passen. Van bloemen tot aan brownies, met een brievenbuscadeau maak je de jarige jop zeker blij.

Bloemen brievenbuscadeau

Je kunt natuurlijk een bos bloemen laten bezorgen door de lokale bloemist, maar dan moet je er zeker van zijn dat de jarige thuis is. Dat probleem heb je niet met een brievenbuscadeau. Maar passen bloemen dan door de brievenbus? Jazeker! Zo kun je bijvoorbeeld via Bloompost, Bloomon en Greetz zowel verse bloemen als prachtige droogbloemen laten bezorgen.

bloompost bloemen
Bloompost

Chocolade brievenbuscadeau

Van chocolade wordt iedereen blij. Dus verstuur eens een heerlijke Tony Chocolonely giftbox, ga voor gepersonaliseerde Merci chocolade of kies voor heerlijke chocoladebonbons.

Thee brievenbuspakket

Is de jarige jop dol op thee? Dan is een brievenbuspakket met een zak heerlijke thee hét ideale cadeau. Via Tea4you kun je verschillende smaken thee versturen in een mooie cadeauverpakking.

Brownies brievenbuscadeau

“A brownie a day keeps the frownies away.” Iets lekkers versturen maar wil je iets originelers dan chocolade? Verstuur dan eens brownies als brievenbuspakket. Je kunt dit eenvoudig doen via The Brownie Box. Je kunt zelf een box samenstellen met jouw favoriete smaken en zelfs een foto of kaartje toevoegen. Een uniek cadeautje!

Boek brievenbuscadeau

Ook een boek kan je prima als brievenbuspakket versturen. Van kookboek tot aan kinderboek, reisboek of roman: er is voor ieder wat wils. Een leuk en nuttig cadeau!

Wijn brievenbuscadeau

Wijn door de brievenbus? Ook dat kan! Bloompost heeft een speciale wijnfles die zo plat is dat hij door de brievenbus past. Je kunt kiezen uit witte, rode en rosé wijn.

Wijn brievenbuscadeau
Bloompost

Plantjes brievenbuscadeau

Net als bloemen kunnen planten ook als brievenbuscadeau besteld worden. Luchtplantjes halen voedingsstoffen uit de lucht en hebben geen aarde nodig. Hierdoor zijn ze makkelijk via de post te versturen. Dit originele cadeau koop je onder andere via Bloompost.

planten brievenbuscadeau
Bloompost

Beautyproducten door de brievenbus

Wil je iemand extra in de watten leggen? Verras dan diegene met een heerlijk setje maskertjes van Kocostar. Je bestelt het setje dat bestaat uit een oogmasker, handmasker en voetmasker eenvoudig via Greetz.nl.

X